Συνέντευξη εργασίας στο χώρο της Πληροφορικής | Ο CEO της 3ds ανοίγει τα χαρτιά του

Εργασία

26/03/2020 09:42:00

Συνεχίζουμε την ενότητα Ερωτήσεις Συνεντεύξεων Εργασίας, που αποτελεί μέρος του HR Corner του Jobfind και μεταφερόμαστε στον πολυδιάστατο χώρο της Πληροφορικής. 

Ποιες δεξιότητες πρέπει να έχει κανείς για να εργαστεί σε μία εταιρεία σαν τη 3ds, που παρέχει 360 υπηρεσίες στο πεδίο του digital και του design & development; Πώς θα πρέπει να προετοιμαστεί για τη συνέντευξη; 

Τις απαντήσεις δίνει ο Δημήτρης Βουδρισλής, CEO της εταιρείας μιλώντας στο Jobfind.

Για ποιο λόγο θέλετε να αποχωρήσετε από την εταιρεία που εργάζεστε σήμερα; Περιγράψτε μου την καθημερινότητα σας στη θέση που βρίσκεστε; Τι γνωρίζετε για την εταιρεία μας;” Είναι μερικές από τις ερωτήσεις που θα ακούσετε στην αρχή μίας συνέντευξης στη 3ds και καλό θα ήταν να έχετε κάνει μία μικρή έρευνα για αυτήν ή για όποια άλλη εταιρεία αξιολογηθείτε για κάποια θέση.

Για τη 3ds σημασία έχει να μπορεί κανείς να “παίζει” ομαδικά και η ερώτηση “πώς λειτουργείς καλύτερα, ατομικά ή ομαδικά” είναι πάντα στο τραπέζι. 

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν δεν έχετε ακόμη ανάλογη προϋπηρεσία για μία θέση, αρκεί “να έχει κάποιος πειραματιστεί από μόνος του σε project … αυτό δείχνει και το πόσο πραγματικά τον ενδιαφέρει αυτό που θέλει να ακολουθήσει”. 

Τα τεστ ή μικρά project είναι ένα στοιχείο, που πάντα υπάρχει σε μία συνέντευξη στη 3ds, όπως αναφέρει ο CEO της εταιρείας. Σε περίπτωση που αιτηθείτε, για παράδειγμα για μία θέση Copywriting, θα σας δοθεί σχετικό brief, ώστε να το αναπτύξετε, να γράψετε το κείμενό σας και να το παρουσιάσετε.

Σχετικά με τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για το χώρο και που δυστυχώς είναι δυσεύρετες, επισημαίνει τις σημαντικότερες τόσο στο πεδίο του Digital Marketing όσο και του Development, αλλά δηλώνει πως τελικά πάντα “σημασία έχει ο παράγοντας άνθρωπος” και αυτό προσπαθεί να αναγνωρίσει σε όλες τις συνεντεύξεις που διενεργεί.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει στο Jobfind σχετικά με τη  Συνέντευξη Εργασίας στη 3ds - Digital Agency


Λίγα λόγια για την εταιρεία
Η 3ds ξεκίνησε πριν από 13 χρόνια ως μια εταιρεία πληροφορικής με ειδίκευση στο web design και το development. Ως digital agency σήμερα, με γραφεία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, παρέχει 360 υπηρεσίες σε εταιρείες που την εμπιστεύονται για την εξ ολοκλήρου παρουσία τους στο διαδίκτυο.  Οι υπηρεσίες τις: Web development, mobile development, digital marketing, design, seo, content marketing και consulting.